Gratis Proefbox HelloFresh
search
  • Gratis Proefbox HelloFresh

Gratis Proefbox HelloFresh

Bezoek de site


Wees er snel bij, deze aanbieding is maar kort geldig

 

HelloFresh Proefbox: eenmalig proberen

Wil je de HelloFresh foodbox gewoon eenmalig proberen? Voorheen was er een handige proefbox. Deze is helaas niet meer beschikbaar. Maar je kunt nog steeds eenvoudig een eenmalige box bestellen. Kies de gewenste box en kies een eerste bezorgdag. Zodra je de box ontvangen hebt kan je jouw box eenvoudig pauzeren of het abonnement helemaal stopzetten. Tip: Heb je nog niet eerder een box ontvangen? Maak dan gebruik van de vriendenkorting voor een gratis eerste proefbox! Houd er wel rekening mee dat er automatisch volgende boxen worden ingepland. Deze kan je dus zelf weer pauzeren.


Snel gerechten kiezen

Wil je niet teveel tijd besteden aan het kiezen van jouw wekelijkse recepten? Dan kun je ook gebruik maken van de handige menuvoorkeuren. Je kiest dan voor bijvoorbeeld “Veggie”, “Familie”, “Lekker Snel” of “Caloriebewust”. Je ziet dan direct de beste recepten die passen bij jouw wensen en leefstijl. Op die manier zorgt HelloFresh ervoor dat de inhoud van jouw box nog beter matcht met jouw voorkeuren.

Wat zit er in de box?

Wanneer je jouw box hebt besteld wordt deze binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd. In de box zitten vrijwel alle benodigde ingrediënten en een receptenkaart. Op deze receptenkaart vind je duidelijke instructies voor het bereiden van de verschillende gerechten. Het is handig om standaard een aantal producten en hulpmiddelen in huis te hebben. Denk aan bakpapier, een stamper, een rasp of een saladekom. Ook producten als peper, zout, bloem, mosterd, sambal, bouillonblokjes en melk zijn handig om op voorraad te hebben. Online kun je overigens per recept precies zien welke producten in de box zitten, en welke producten je zelf in huis moet hebben.