Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking
search
  • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - Voordeelverpakking

 

Robijn Klein & Krachtig Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel houdt je was lang fris en mooi.

  • Robijn Color Pink Sensation wasmiddel houdt je kleding lang fris en mooi
  • Robijn Klein & Krachtig wasmiddel met verbeterde geursensatie
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je bonte en gekleurde was
  • Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Geschikt voor alle gekleurde en bonte was tot 40 graden
  • Gebruik voor het beste resultaat samen met Pink Sensation wasverzachter

Met het Robijn Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel uit de Robijn Klein & Krachtig Classics lijn geniet je van heerlijk fris ruikende was. Het wasmiddel is geschikt voor alle gekleurde en bonte was tot 40 graden. Robijn Color Pink Sensation Wasmiddel heeft een verbeterde geursensatie en is een perfecte combinatie met Robijn Pink Sensation Wasverzachter.

Robijn Klein & Krachtig Classics is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt van 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.