Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking
search
  • Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

 

Robijn Klein & Krachtig Classics Color Vloeibaar Wasmiddel met Color Serum helpt kleuren langer mooi te houden.

  • Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel houdt kleuren en kleding lang mooi
  • Robijn Klein & Krachtig met Color Serum heeft een heerlijk frisse geur
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was
  • Robijn Color wasmiddel houdt kleding in vorm en stoffen mooi van kleur
  • Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn wasverzachter

Met de verbeterde geursensatie van Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel uit de Robijn Klein & Krachtig Classics lijn kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de gekleurde en bonte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn Klein & Krachtig Classics Color wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Passiebloem & Bergamot Wasverzachter.

Robijn Klein & Krachtig Classics is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en ze zijn 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.